E-session fotózás – Gabi és Gábor

Gabi és Gábor lovas esküvő fotózására készültünk. Az időpont- és helyszínegyeztetés közben felmerült, hogy nagyon jó ötlet, és szép emlék lenne az e-session fotózás is.

Az e-session fotózás a jegyben járás időszakában, a pár egymás iránti szeretetét, szerelmét örökíti meg azokra az időkre, amikor már végleg összekötötték az életüket. Az e-session fotózás az esküvő előtt pár héttel, vagy akár hónappal készül, s a felhőtlen szerelemről, a jegyben járás szépségeiről szól. Ezek a jegyespárnak olyan közös fotói, melyek “polgári” (tehát nem esküvői) ruhában, tetszőleges helyszínen készülnek, és melyek témája – természetesen – a szerelmük és összetartozásuk.

Gabi és Gábor fotózása nagyon jól sikerült. Gyorsan összehangolódtak fotósainkkal, megszűnt a feszélyezettségük, és teljesen felszabadultak lettek a fotózás alatt. Persze ez még nem minden, mert az ő felszabadultságuk nem volt elég a jó fotók elkészítéséhez. Két csodaszép lovuk, Frédi és Csaba szintén részt vettek az e-session fotózáson, hiszen hozzátartoznak a pár mindennapi életéhez. A lovak nagyon jól viselkedtek a fotózás alatt, és hozzájárultak az egyedi hangulatú képek elkészítéséhez.

Egy kis ízelítő Gabi és Gábor e-session fotóiból: