E-session fotózás – Viola és Michal

Viola és Michal e-session fotózására Budapesten a Városligetben került sor.

A jegyespárral történő rövid ismerkedés után egy kis csónakázással kezdődött a fotózás, a Városligeti tavon. Két csónakkal küzdöttünk meg a képekért: egyikben a fotósok, másikban a pár eveztek. Violára és Michalra jó hatással volt a csónak és a víz, hamar feloldódtak, és ez a képeken is meglátszott. Nagyon jó lett a kedv és remekül összehangolódott a  kis csapat, ami a későbbiekben az esküvő szempontjából nagy előnyt jelent. Ha ott kellett volna – egymásnak ismeretlenül – a kezdeti feszültséget eloszlatni, akkor az valószínűleg nehezen sikerült volna… Így az esküvőn már sokkal könnyebb dolga lesz a párnak is, és a fotósoknak is.

A csónakázás alatt egyedi és nagyon hangulatos, kedves képek készültek a szerelmesekről. Miután véget ért a csónakázás, Viola és Michal egy kis sétára indultak a Városligetbe. Fotósaink természetesen elkísérték őket, és a séta közben kattogtak a zárak megállás nélkül.

Nagyon jó hangulatban telt az e-session fotózás, mindenki felszabadult és elégedett volt. Fotósaink megismerkedtek az esküvő helyszíneivel, és az e-session fotózással felkészítették a kedves párt, hogy milyen is lesz egész nap a kamerák előtt.

Reméljük, hogy az esküvő is ilyen remek hangulatú lesz, és szintén rengeteg jó kép készül majd!

Egy kis ízelítő Viola és Michal e-session fotóiból: