Esküvő fotózás – Irén és Zoltán

Irén és Zoltán Pestszentlőrincen, az Új Tündérkert Nosztalgia Cukrászda és Kávéház gyönyörű parkjában tartották esküvőjüket.

A hajdani Grassalkovich – birtok tölgyes vadaskertjébe vágott utcában mintegy 130 évvel ezelőtt szép villák épültek mindkét oldalon, nyári vagy végleges otthonául szolgálva politikusoknak, tudósoknak, vagyonos üzletembereknek, a település vezetőinek. A villák jelentős részét a területet parcellázó Lónyay Menyhért miniszterelnök építette párizsi tervek alapján.

Az esküvőnek teret adó Új Tündérkert megelőző élete során villa volt lakószobákkal, tágas belső terekkel, hatalmas parkkal. A klasszicista jegyeket magán hordozó épület az 1890-es években épülhetett. Tulajdonosa a XX. század legelején Hoffherr Albert királyi tanácsos, világhírű „kispesti” gyáros volt.

A II. világháború éveiben indult az a história, mely szerint a villa a híres sztár, Karády Kataliné volt, és ez a romantikus, izgalmas mese a mai napig is tartja magát.

A romantikus hangulatú épület csodálatos, s a körülötte található őspark környezetet nyújtott az esküvőhöz. Az esküvő előtt, az épület mellett, és az évszázados gesztenyefák árnyékában készültek a párról a beállított (ún. stage) fotók. Hangulatos, kedves esküvői fotók készítésére nyújtott lehetőséget a helyszín.

Itt, a fák alatt esküdött örök hűséget egymásnak Irén és Zoltán és a kertben zajlott az esküvő utáni fogadás is. A csodás helyszín lehetőségeit igyekeztünk kihasználni az esküvői fotózás során, hogy Irén és Zoltán számára emlékezetes és hangulatos esküvői képeket készíthessünk.

Az esküvői torta után már oldottabb hangulatban zajlott az esemény, a vendégek a parkban beszélgettek, miközben a gyermekek a hatalmas füves területen kedvükre játszhattak. E játékba bekapcsolódott a menyasszony is, jóízűen nevetve kergetőzött a gyerekekkel. A kertben található régi mezőgazdasági gépek megmozgatták a mi fantáziánkat is, s így játékosabb hangulatú képek is kerülhettek Irén és Zoltán esküvői fotóalbumába.

Sok boldogságot kívánunk Irénnek és Zoltánnak!

Egy kis válogatás az esküvői fotókból: