E-session fotózás – Az egyik legjobb dolog az esküvő előtt!

A jegyesfotózás megörökíti Nektek a jegyben járás boldog, felhőtlen időszakát. Az e-session fotózás remek lehetőség arra, hogy egyedi képek készüljenek Rólatok a házasság előtti időből is, és ne csak az esküvői fotók kerüljenek majd a közös albumba.

A jegyesfotózás kötetlen – s ez benne a legnagyszerűbb! Hiszen ott fotózhattok, ahol csak szeretnétek, és olyan fotók készülhetnek, amilyeneket elképzeltek. Válasszatok vadregényes, kalandos helyszínt, vagy a kedvenc helyeteket, ahová a legtöbbször mentetek el közösen! Az első randevú helyszíne milyen volt? Vagy a legkedvesebb helyetek, ahol annyit sétáltatok?

A jegyes fotózáson bátran legyetek kreatívak! Beszéljétek meg előre a fotóssal, hogy milyen képeken látnátok viszont szívesen magatokat. A jó fotós nemcsak megcsinálja a vágyott képeket, de segít is nektek a megfelelő beállításokban. Jöhettek a kedvenc autótokkal, kerékpárral, vagy lóháton.

Mászhattok sziklát, ugorhattok ejtőernyővel, vagy egyszerűen sétálhattok kézenfogva a mezőn. Mindegy mit csináltok, csak érezzétek jól magatokat, s ez látszódjon a fotóitokon is. Ezek lesznek legkedvesebb fotóitok, ezt megígérjük.

Az e-session fotózás kedves fotókkal színesíti a közös albumot, de egyúttal segít az esküvői fotók elkészítésében is.

Hogy hogyan? A jegyesfotózás alatt lehetőségetek lesz megismerni a fotóst, összehangolódni vele, és megszabadulni a kamera előtti feszültségetektől. Egy kellemes, vidám hangulatban telt jegyesfotózás után már nem lesz többé idegen számotokra a fotósotok és a fényképező. Ez azért fontos, mert az esküvő fotózáson már ismerősként tekinthettek majd a fotósra és a kamerára. El sem tudjátok képzelni, mennyivel könnyebb így a fotózás! S mennyivel jobb képek készülnek így.

S még egy: A jegyesfotózás során kipróbálhatjátok a fotóst. Ha netán nem vagytok megelégedve az e-session fotókkal, még iődben választhattok másik fotográfust az esküvőre…

De garantáljuk, hogy erre nem lesz szükségetek!

info@foto-graf.hu

www.e-session.foto-graf.hu