Mariann portré fotózása

Nagyon izgatott lettem, amikor megbeszéltük telefonon a másnapi fotózást. Semmi ötletem nem volt, hogy mit vegyek fel, mit vigyek magammal… Pontosan azt se tudtam, hogy mi vár rám. Csak elképzelésem volt, hogy mi is fog történni.

Kezdetben feszült voltam, és azt se tudtam, hogy hova álljak, hogyan és merre nézzek. Jó volt, hogy elmondtátok mire figyeljek. Fejtartás, has behúzása, stb. Nagyon pozitív volt, hogy próbáltátok a maximumot kihozni az egészből és odafigyeltetek azokra a dolgokra, amik a „gyengéim”. Tetszettek az ötletek és a különböző helyszínek. A kezdeti feszültség után úgy gondolom, a végére egész jó hangulatba kerültünk.

Mariann - portré fotózás (www.foto-graf.hu)

A telefonfülkés képekkel pedig úgy érzem,megörökítettünk egy-egy pillanatot a való életből. Tudtam volna még több „hülyeséget” belevinni az egészbe, csak azzal nem voltam tisztában, hogy most lehet ezt, vagy sem… Nem tudtam pontosan, mi az elképzelésetek, mert nekem ugyebár semmi nem volt. Összességében nagyon jól éreztem magam és köszönöm ezt a remek alkalmat, lehetőséget. Teljesen feldobott az egész, és élveztem nagyon!

Így szól Mariann visszajelzése az augusztusi fotózásról, melynek helyszínéül a Vérmezőt, illetve a Várlépcsőt válaszottuk, de végül eljutottunk a Déli-pályaudvarra is. A kezdeti feszültség oldása után nagyon jó hangulatban telt Mariann portré fotózása. Mariann első alkalommal állt portréfotózáshoz kamera elé. Emiatt kicsit izgult, de ügyes volt, s végül nagyon belejött a dologba. A Vérmezőn még döcögősen ügyködtünk, a Várlépcsőn viszont egész kellemes portrék készültek. A Déli-pályaudvaron meg már igazán vidám hangulatban fotóztunk. Bár először elküldtek minket, végül sikerült fotózási engedélyt szereznünk. Ennek birtokában ment a lazulás a telefonfülkénél (jó képek lettek!) és végül majdnem sikerült három, nem túl marcona rendőrt is bevonni a fotózásba. :) Jó volt!