Karácsonyi családi naptár akció!

A KARÁCSONYI AKCIÓ! EGYEDI CSALÁDI-NAPTÁRAK ÉS FOTÓKÖNYVEK TAVALYI ÁRON!

A Foto-Graf Fotográfiai Stúdió ügyvezetőjeként és egyik fotósaként évek óta nem okoz fejtörést, hogy mivel lepjem meg szeretteimet karácsonykor.

Kincső lányomat már a születése pillanatában fotóztam. Ma sincs ez másképp, az elmúlt hat év során talán nem múlt el úgy hét, hogy ne készítettem volna Róla pár fotót. A Család természetesen naponta várja és kéri Róla a képeket. Az egyik szokásos karácsonyi ajándékvásárlási roham közepette tettem fel magamnak a nagy kérdést: – Miért is ne ajándékoznám meg szeretteimet karácsonyra családi-naptárral? Már az első általam készített Kincső-naptárnak akkora sikere volt, hogy azóta mindenki ezt kéri tőlünk karácsonyra. A fejtörést most az okozza, hogy a sok-sok kép közül melyikeket válogassam be a naptárba!

A mai világban szinte mindenkinek van fényképezőgépe. A digitális technikának köszönhetően már nem csak kivételes alkalommal vesszük elő fényképezőgépünket, hanem szinte mindig velünk van. Évente több ezer fotót készítünk családi – és baráti összejövetelekről, kisebb-nagyobb kirándulásainkról; ha elég ügyesek vagyunk, minden számunkra kedves és értékes pillanatot megörökíthetünk. Ezek a megörökített pillanatok nemcsak nekünk okoznak örömöt, hanem családtagjainknak, barátainknak is. Lepje meg szeretteit egyedi családi-naptárral, a megvalósítás minden lépésében segítünk!

Szolgáltatásunk teljeskörű:

- Egyedi családi-naptárak készítése az Ön képanyagából
Amennyiben úgy érzi, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű képanyaga gyűlt össze az év során, nem kell mást tennie, mint e-mailben elküldeni hozzánk. Ebben az esetben mi leválogatjuk és kidolgozzuk az Ön által készített fotókat, megszerkesztjük és kinyomtatjuk a naptárat, végül a megbeszélt időpontban kiszállítjuk azt.

- Egyedi családi-naptárak készítése fotóművészeink közreműködéseivel
Ha Ön egy egészen különleges és színvonalas családi-naptárra vágyik, vállaljuk a naptárhoz szükséges portrék elkészítését is. Ekkor a közösen kiválasztott helyszínen/helyszíneken (az Ön otthonában, kint a természetben, vagy egy professzionálisan megvilágított műteremben) fotóművészeink elkészítik a kívánt fényképeket, majd a leválogatott és kidolgozott képanyagból megszerkesztjük a családi-naptárat.

- Exkluzív, művészi naptárak készítése
Az egyedi családi-naptárak mellett természetesen továbbra is lehetőség van a tőlünk megszokott minőségben, saját fotóművészeink képeiből előre összeállított exkluzív, művészi naptárak megrendelésére is. Ekkor Ön több témájú (évszakok, folyók, Budapest, virágok, természet, absztrakt) naptárunk közül választhatja ki azt, amelyik otthona hangulatához a leginkább illik.

- Egyedi fotókönyvek készítése
Az egyedi családi-naptárak mellett egyre népszerűbbek a családi-fotókönyvek. A Foto-Graf Fotográfiai Stúdió vállalja professzionális fotókönyvek teljeskörű ügyintézését is. Amennyiben Ön igényli, fotóművészeink elkészítik a fotókat, melyeket leválogatás és kidolgozás után Ön könyv formájában tarthat a kezében. A családi-fotókönyv előnye, hogy témájában és terjedelmében kötetlen; csakis Önön múlik, hány darab képet szeretne látni könyvében. Egy egyedi fotókönyv ideális ajándék lehet családtagjainknak, kedvesünknek egyaránt.

Tapasztalataink alapján garantáljuk:

Az Ön egyedi naptára, fotókönyve olyan ajándék lesz a fa alatt, melyet családtagjai és barátai nem csak várni, hanem minden évben kérni is fognak!
Foto-graf tipp: Ne felejtsen el saját magának sem rendelni legalább 1 példányt!

A Foto-Graf Fotográfiai Stúdió karácsonyi ajándéka az Ön számára:

Egyedi naptárát, fotókönyvét idén TAVALYI ÁRON kapja tőlünk!

Bővebb információért, árajánlatért, illetve időpont egyeztetésért a következő elérhetőségeinken veheti fel velünk a kapcsolatot:

Faragó Ferenc
ügyvezető

info@foto-graf.hu

06 70 380 48 12

Foto-Graf Fotográfiai Stúdió