Portréfotózás

A Foto-Graf Fotográfiai és Grafikai Stúdió kortól és nemtől függetlenül várja azokat a jelentkezőket, akik szívesen látnák magukat viszont professzionális minőségű, egyedi hangulatú portréfotókon.

Csapatunk a fotózás minden területén a maximumra törekszik. A fotókat itthon és külföldön is elismert fotóművész készíti. Több évtizedes szakmai tapasztalatunknak és magas felszereltségünknek köszönhetően nálunk nem csak profi -, hanem amatőr modellek is kipróbálhatják magukat.

Portréfotózás: Laura (Foto-Graf Fotográfiai Stúdió)

A fotózáshoz több helyszínt tudunk biztosítani. Lehetőség van:

  • professzionálisan megvilágított műteremben való fotózásra,
  • dolgozhatunk kint a természetben,
  • amennyiben Önnek kényelmesebb, házhoz megyünk,
  • ha kell, egészen extrém helyszíneket is bevállalunk!


A portréfotózáshoz kapcsolódó szolgáltatásaink:

- Portfólió készítése

Azok számára, akik profi modellként szeretnének a szakmában érvényesülni, elkészítjük a “bemutatkozáshoz“ szükséges portfóliót. A portfólió összeállításához a modell adottságain túl elengedhetetlen a fotós egyéni látásmódja, kreativitása, szakmai tapasztalata. A jó fotós már az első alkalommal felismeri a modell erősségeit, és megtanítja azokat helyesen alkalmazni. Fotóművész kollégánk nem csak a fotózásban és a képkidolgozásban, hanem a portfólió összeállításában is nagy gyakorlattal rendelkezik.

- Naptár készítése

Az elkészült fotókból vállaljuk egyedi, exkluzív minőségű kártya- és falinaptárak készítését, teljeskörű ügyintézését is.

- Fotókönyv készítése

A fotókönyv készítés a portréfotózáshoz kapcsolódó egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk. Amennyiben igényli, fotóművészeink és grafikusaink az Ön által kiválasztott képekből elkészítik saját fotókönyvét. A fotókönyv előnye, hogy témájában és terjedelmében kötetlen; csakis Önön múlik, hány darab képet szeretne látni benne.

- Papírképek és vászonnyomatok készítése

Lehetőség van az Ön által kiválasztott portréfotókból papírképek, vászonnyomatok készítésére, keretezésére. Többféle méretben, matt – és fényes fotópapírra, valamint az exkluzív minőséget képviselő vászonnyomatra is dolgozunk.

Amennyiben még idén jelentkezik nálunk portréfotózásra, gyorsaságát megjutalmazzuk! A Foto-Graf Fotográfiai Stúdió most minden jelentkezőt (a megrendelés mértékétől függően) egy fotópapír- vagy vászonnyomatú, bekeretezett képpel ajándékoz meg, melyre természetesen a modell által kiválasztott portré kerül.

Bővebb információért, árajánlatért, illetve időpont egyeztetésért a következő elérhetőségeinken veheti fel velünk a kapcsolatot:

info(kukac)foto-graf(pont)hu

+36 70 380 48 12

Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Ízelítő az általunk készített portré fotókból: