Anikó fotózása

Anikó egy barátunk ajánlására keresett meg bennünket. Kedvesét kívánja meglepni karácsonyra egy róla készült fotósorozatból összeállított fotókönyvvel.

A már november végén is hidegre fordult időben stúdióban kellett fotózni. Anikó visszafogott, középkorú hölgy, ragaszkodott hozzá, hogy a fotózáson legyen egy nő is jelen. Mi ezt nem szoktuk bánni, a hölgyek szeme olyan hibákat is észre vesz, amiket mi nem feltétlenül.

A kezdeti stúdiólázat hamar sikerült is eloszlatnunk benne. Mikor megmutattuk a gép kijelzőjén a világítás beállítása után az első “éles” képet, önkéntelenül jött a reakciója: “Ez nem is én vagyok!”

Innen kezdve fokozatosan melegedett bele a fotózásba, egyre jobban élvezve azt, amiben közös barátunk asszisztenskedése valóban sokat segített. Nagyon fontos volt, hogy folyamatosan mutassuk neki az egyes beállításokból a legjobbnak gondolt képeket, ez folyamatosan oldotta a hangulatát.

A majdnem két órás munka során bőven az előzetes igényeket meghaladó mennyiségű, jól sikerült képet tudhattunk magunkénak, amiből probléma nélkül állíthattuk össze a 26 oldalas fotókönyvet, ami már a megrendelés alatt van, hamarosan el is készül, miként a választott csomaghoz tartozó nagyméretű nagyítás.