Timi és Ádám Valentin-napi fotózása

Timi és Ádám Valentin-napi fotózása Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Timivel és Ádámmal már hetek óta készültünk egy közös fotózásra, amire a napokban kerítettünk sort. A közelgő Valentin-nap adott apropót a fotózásnak, s elegendő erőt a fiatal párnak, hogy a zord idő ellenére is bátran vállalják a kinti fotózást.

Timi és Ádám fiatal, vagány, jókedvű pár. Igazán belevalók, sokat nevetnek; ezért azt szerették volna, hogy a fotósorozat is vidám legyen.

Timi és Ádám Valentin-napi fotózása Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Mivel Ádám Vértesszőlősön lakik, a közeli Tatát választottuk a fotózás helyszínéül. A bolondos ötletek gyorsan jöttek, s igyekeztünk kihasználni minden lehetőséget, amit csak az időjárás megengedett. A vár és a tó környékét választottuk a fotózás helyszínéül, majd egy jó forró teától felmelegedve az Angol-parkban folytattuk a fényképezést. Végül Ádámék otthonába is ellátogattunk, ahol amellett, hogy felmelegedtünk, néhány kedves, humoros képet is készítettünk.

Timi és Ádám Valentin-napi fotózása - Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Örömmel töltött el, hogy Timi és Ádám elégedettek a fotókkal. Ez a sorozat jó példa arra, hogy nem csak napsütésben lehet ötletes, vidám képeket készíteni!