Valentin-napi meglepetés

Valentin-napi meglepetés - Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Hamarosan itt a Valentin-nap. Hagyd a giccses és személytelen Valentin-napi ajándékokat, kedveskedj szerelmednek egy igazán személyes meglepetéssel; egy vidám, közös fotósorozattal! A Valentin-nap kettőtökről szól; miért ne szólhatna az ajándékozás is csak Rólatok?

Felejtsétek el a  megszokott képeket, legyen egy profi, kreatív fotósorozatotok!

Velünk bármilyen ötleteteket megvalósíthatjátok, legyen szó meghitt, kedves, extrém vagy akár bolondos hangulatú képek készítéséről. Csak annyi a dolgotok, hogy elmondjátok, milyenek is vagytok, s mi elkészítjük a fotókat.

 

Mi van akkor, ha Te jönnél, de nem tudod rábeszélni a párodat a közös fényképeszkedésre?

Lepd meg Őt egy kedves fotósorozattal Rólad! Add Önmagad! Mi lehetne romantikusabb és személyesebb, mint amikor átnyújtod kedvesednek a Rólad készült fotósorozatot? Olyan képeket, amelyek kimondottan csak az Ő számára készültek!

Döntsd el, hogy milyen stílusú fotósorozattal (elegáns, kedves, vadóc, fehérneműs, akt) szeretnéd meglepni kedvesed, és mi elkészítjük azt! Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed/érdeklődéseteket, időpont foglalásért kattints/kattintsatok ide!

 Valentin-napi fotózás - Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Ha komolyan érdekel a Valentin-napi fotózás, először azt kell eldöntened/eldöntenetek, hogy milyen stílusú képet szeretnél/szeretnétek magadról/magatokról. A lehetőség szinte végtelen (vidám, játékos, hétköznapi, elegáns, komoly, romantikus, szexi); de természetesen több stílusban is lefotózunk!

Ezek után gondold/gondoljátok át, hogy hol szeretnél/szeretnétek fényképeszkedni. A fotózáshoz több helyszínt tudunk biztosítani. Lehetőség van

  • professzionálisan megvilágított műteremben való fotózásra,
  • dolgozhatunk kint a természetben,
  • amennyiben kényelmesebb, házhoz megyünk,
  • ha kell, egészen extrém helyszíneket is bevállalunk!

Amennyiben még nem vettetek részt ilyen jellegű fotózáson, az ötletelgetésben és a beállításokban is a segítségetekre leszünk.

 

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

- Naptár készítése

Az elkészült fotókból vállaljuk egyedi, exkluzív minőségű kártya- és falinaptárak készítését, teljeskörű ügyintézését is.

- Fotókönyv készítése

Amennyiben kéritek, elkészítjük saját Valentin-napi fotókönyveteket. A fotókönyv előnye, hogy témájában és terjedelmében kötetlen; csakis Rajtatok múlik, hány darab képet szeretnétek látni benne.

- Papírképek és vászonnyomatok készítése

Az elkészült fotókból lehetőség van papírképek, vászonnyomatok készítésére, keretezésére. Többféle méretben, matt, és fényes fotópapírra, valamint az exkluzív minőséget képviselő vászonnyomatra is dolgozunk.

 

Bővebb információért, árajánlatért, illetve időpont egyeztetésért a következő elérhetőségeinken vehetitek fel velünk a kapcsolatot:

E-mail: info(kukac)foto-graf(pont)hu

Telefon: +36 70 380 48 12

Közvetlenül honlapunkról is megírhatjátok kérdéseiteket, vagy foglalhattok időntot a Kapcsolat menüre kattintva.

Foto-Graf Fotográfiai Stúdió