Pályázat lovasterápia szolgáltatást nyújtó lovardák számára

 

 

“Nincs szebb dolog, annál, mikor sóhajotok egyszerre csendül, szívetek egyszerre dobban, mikor hevesen verő szívvel, az akadályok elé néztek, ugyanaz fut végig bennetek.”

 

Dóri (portré fotózás - www.foto-graf.hu)

 

Az F&M Consulting Kft. által működtetett Foto-Graf Stúdió fontosnak tartja szerepét a társadalmi felelősségvállalásban, ezért 2015 évi CSR tevékenységén belül beteg gyermekek gyógyulását kívánja támogatni.

Mindezt hogyan?

 

A Foto-Graf Stúdió pályázatot hírdet azon lovasterápia szolgáltatást nyújtó lovardák számára, melyek tevékenységükkel beteg gyermekek gyógyulását, fejlesztését segítik.

 

 

A pályázatra azon lovardák jelentkezését várjuk, amelyek vállalják, hogy a Foto-Graf Stúdió által felajánlott 500 000 Ft összegű portfólió-csomag fejében 2 sérült gyermek lovasterápiáját díjmentesen biztosítják fél éven keresztül hetente legalább két alkalommal.

 

Mi tartalmaz a portfólió-csomag?

- 25-50 db-os portfólió fotósorozatot,
– 25 + 5 perces, szerkesztett professzionális portfólió, reklám videót a nyertes lovardáról. (25 perces ismeretterjesztő kisfilm weboldalra, 5 perces kisfilm a youtube-ra, illetve egyéb közösségi megosztó portálokra.)

 

Kitekintő

 

A pályázat célja

Célunk a lovasterápia – amely bizonyítottan eredményesen járul hozzá a fejlesztéshez és támogatja a gyógyítás folyamatát – minél szélesebb körben való megismertetésének támogatása, valamint, hogy a lovasterápia, mint orvosi kezeléseket kiegészítő lehetőség minél több sérült gyermek számára elérhetővé váljon, elősegítve ezzel gyógyulásukat; ráirányítva a figyelmet a módszer gyógyítást, fejlesztést elősegítő pozitív hatásaira.

A Foto-Graf Stúdió által felajánlott 500 000 Ft értékű portfólió-csomag a nyertes pályázót illeti meg.

 

A pályázatok beküldési határideje: 2015. május 20.

Eredményhirdetés: 2015. június 1.

 

 

A beadott pályázatok követelményei:

A pályázó adjon tájékoztató (5 000-10 000 karakternyi) leírást arról, hogy

- hol, milyen környezetben,
– mióta,
– milyen eredményekkel,
– hány szakemberrel,
– hány lóval,
– milyen esetekben (pl. neurológiai betegségek, ortopédiai problémák, pszichés zavarok, érzelmi és mentális zavarok, érzékszervi fogyatékosságok, akadályozottak sportlovagoltatása, stb.) alkalmazzák a lovasterápiát, azaz milyen problémákkal, betegségekkel küzdő gyermekek terápiáját tudják biztosítani.

Tehát egy olyan tájékoztató leírást várunk, melyből megismerhető a vállalkozás tevékenysége, eredményei, céljai.

Kérjük továbbá bemutatni a

- pályázó adatait (működés kezdete, tevékenységi kör besorolása, foglalkoztatottak száma),
– vezető elérhetőségeit (név, cím, telefonszám, e-mail cím),
– pályázó cég honlapjának elérhetőségét.

A pályázat beküldési határideje: 2015. május 20.

Beküldési cím (elektronikus formában): info(kukac)fmconsulting(pont)hu. A tárgyban a „”Pályázat” jeligét szíveskedjenek feltűntetni.

Minden pályázati anyagnál kérjük megadni a pályázó nevét és elérhetőségeit (cégnév, vezető kapcsolattartó neve, levelezési cím, telefonszám, e-mail cím).

 

A pályázatok értékelése:

A benyújtott pályázatokat az F&M Consulting Kft. vezetői, illetve egy szakmai bizottság bírálja el.

A bírálatok során a pályázati feltételeknek nem megfelelő pályázatok kizárásra kerülnek.

Az eredményről a nyertes pályázót írásban értesítjük.

Eredményhirdetés: 2015. június 1.

 

Díjazás:

A nyertes 500 000 Ft értékű portfólió-csomagban részesül, mely tartalmaz

- 25-50 db-os portfólió fotósorozatot,
– 25 + 5 perces, szerkesztett professzionális portfólió, reklám videót a nyertes lovardáról. (25 perces ismeretterjesztő kisfilm weboldalra, 5 perces kisfilm a youtube-ra, illetve egyéb közösségi megosztó portálokra.)

A portfólió-csomag elkészítésének feltétele, hogy a nyertes írásban vállalja 2 gyermek fél éves terápiájának díjmentes biztosítását.

 

Egyéb információk:

A pályázaton való részvétellel a pályázók elfogadják a részvételi feltételeket.

A pályázók a pályázat benyújtásával elfogadják, hogy a pályaműveket bírálók bármely, jelen pályázattal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban minden jogi tevékenység kizárt.

A nyertes pályázó vállalja, hogy a portfólió-csomag jogszerű felhasználásához és publikálásához a portfólió-csomagban szereplők (tulajdonosok, terapeuták, gyermekek törvényes gondviselője/gyámja, szülők, stb.) által aláírt hozzájáruló nyilatkozatok eredeti példányait legkésőbb a tervezett fotózás/forgatás megkezdése előtt három héttel a Foto-Graf Stúdió rendelkezésére bocsátják. A kiíró a nyilatkozatot a e-mailben küldi meg pályázó részére. A jogszabályi előírásoknak megfelelően a felvételeken szereplő személyek hozzájáruló nyilatkozata nélkül fénykép, illetve videó felvétel nem hozható nyilvánosságra. Amennyiben a nyertes pályázó nem tudja igazolni, hogy a tervezett felvétel szereplői hozzájárulnak a felvételek felhasználásához, a felajánlott portfólió-csomagot másik pályázó nyeri el.

 

Adatkezelési nyilatkozat:

A pályázathoz kapcsolódó adatkezelés célja a pályázók tevékenységének megismerése, azonosítása. Az adatkezelés minden szakaszában megfelel az adatkezelés céljának, az adatok felvétele és kezelése tisztességes és törvényes, a kiíró csak a cél eléréséhez szükséges mértékben és ideig kezeli a pályázó adatait.

A pályázat kiírója garantálja, hogy a pályázók adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli. Az adatokat elsődlegesen kiíró jogosult megismerni, azokat nem teszi közzé, harmadik személy részére csak a pályázó írásos engedélyével adja át.

A pályázat benyújtásával a pályázó elfogadja, hogy a kiíró a nyertes pályázóról készített portfólió-csomagot szabadon bemutathatja közösségi oldalain.

További tájékoztatás kérhető az info(kukac)fmconsulting.hu email címen, vagy a +36 30 335 27 51 telefonszámon.