Családi fotók

A család mindenki számára a legfontosabb az életében. A családi kapcsolatok a legbensőségesebb, legszorosabb emberi kapcsolatok.

A családi események, a családtagok megörökítése a kedves emlékek megőrzését biztosítja a család különböző generációi számára. Gondoljunk arra, hogy majd nagyobbacskák lesznek a gyerekek, s egy-egy családi összejövetelen milyen jó lesz elővenni a képeket, fotóalbumokat, fotókönyveket, és jókat nosztalgiázni, sírni, nevetni, megbeszélni, milyen is volt évekkel ezelőtt.

A nagyszülők is mindig boldogan fogadják az új képeket, amelyek unokáikat, vagy egész családjukat megörökítik. Szívesen nézegetik a családi albumokat, és büszkén mutogatják az ismerősöknek a számukra olyan kedves családi fotókat.

A gyermek, unoka születése, az első iskolai nap, a ballagás, a szalagavató, a születésnapok, családi összejövetelek mind-mind mulandó, de fontos események, amelyek az idővel lassan kikopnak az emlékezetből – hacsak fotók meg nem örökítik az értékes pillanatokat. Észre sem vesszük, hogy a gyermekünk milyen gyorsan felnőtt.

Az idő gyorsan múlik, a családi fotók pedig egyre értékesebbek lesznek számunkra, hiszen segítenek összekapcsolni a múltat a jelennel, közvetítik a családi emlékeket a térben és időben egymástól távol élő családtagok között.

Nem érdemes várni, mert mire elhatározzuk, hogy mostantól minden évben 2-szer elmegyünk egy-egy családi fotózásra, addigra már lehet, hogy gyermekünk a saját családjával megy fotózni, s mi már nagyszülőként várjuk majd az újabb képeket.

Örökítse meg Ön is családját, az értékes pillanatokat az egymás iránt érzett szeretetüket kifejező képeken, amilyen gyakran csak teheti! Őrizze meg az emlékeket a nagyszülőknek, szülőknek, a gyermekeknek, unokáknak!