Divatfotó

A divatfotók jobbára a ruházati termékek reklám jellegű bemutatását szolgálják. A divat fotózásnál a modellek kiválasztása mindig nagy jelentőségű, hiszen a modell alkatának, megjelenésének igazodnia kell a bemutatásra szánt ruha funkciójához. A fotók készülhetnek szabadban, vagy zárt térben, illetve műteremben, mindig a bemutatni kívánt termék jellegének, illetve a fotók tervezett felhasználásától megfelelően.

Stúdiónk professzionális divatfotózást vállal a megrendelő által megjelölt külső, illetve belső helyszíneken, illetve szükség szerint műteremben. A fotózáshoz igény szerint modelleket is biztosítunk.

Természetesen a professzionális, reklám célú felhasználók mellett bárki választhatja a divatfotózást, aki szeretne magáról divatos fotót különböző ruhakollekciókkal. Ezek a fotók szolgálhatnak portfólióként modellügynökségeknél, de lehetnek meghitt ajándékok is. Egy naptárban, vagy albumban, fotókönyvben, barátoknak, családnak, párodnak.

A fotók többféle ruhakollekcióval és kiegészítőkkel készülnek, hogy minél változatosabbak legyenek, és Te minél többféle arcodat meg tudd mutatni.


Segítünk felkészülni a divatfotózásra: Fotózás előtt legalább 2 héttel egyeztessünk időpontot. Ha egyéni igényeid vannak (pl. számodra kedves helyszín, amit nem árt, ha a fotós is lát már a fotózás előtt), akkor pár nappal a fotózás előtt egy személyes találkozáson megbeszélhetők a részletek, és elmondhatod, hogy hol, milyen jellegű képeket szeretnél. A fotózás előtt legalább 4-5 nappal menj el kozmetikushoz, hogy a smink, és a képek tökéletesek legyenek. A fotózáshoz jöhetsz sminkelve, vagy biztosítunk sminkest számodra, ha kéred (ezt előre jelezd). Válogasd össze a ruháidat, amikben szeretnél a kamera elé állni. Lehetőleg többféle legyen, és ezek egymással variálhatók legyenek. Minden ruhakollekcióhoz legyenek kiegészítők, és hozzá való cipő, szandál, stb. Ha mindez megvan, akkor már csak egy kiadós alvás kell, hogy a fotózás napján megfelelően kipihent és friss legyél, s a legjobb formád tudd hozni.