Enteriőr fotózás

enteriőr fotózás

Az enteriőr képek elsősorban egy építmény belső terét mutatják be, a lehető legnagyobb terület átfogásával. Ugyanakkor ide sorolható a kisebb részletek fényképezése is, hiszen a nagy egészben sokszor elvesznek az apróbb, de az egész helyiség hangulatára azért nagyon is jellemző részletek.

Ezért különösen fontos egy teljes ingatlan bemutatásánál hangsúlyt fektetni a belső terek egészének és részleteinek bemutatására is törekedni, hiszen az egészről így nyerhető teljes benyomás.

enteriőr fotózás

A Foto-Graf Fotográfiai Stúdió magánszemélyek, és vállalatok számára egyaránt segít, hogy ingatlanjaik belső terét is a legjobb fotók segítségével mutathassák be az interneten, vagy különböző kiadványokban.


A belső terek fotózása professzionális felszereléssel stúdió világítás segítségével valósul meg, és a mai technikáknak köszönhetően, akár 360° látószögben tudjuk megörökíteni a termeket, szobákat, és egyéb helységeket.

enteriőr fotózás

Kérjük, nézzen körül galériánkban, és ha képeink elnyerték a tetszését, egyéni árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 380 48 12-es telefonszámon, vagy írjon az info(kukac)foto-graf(pont)hu e-mail címre!