Épület fotózás

épület fotózás

A képek többet mondanak a szavaknál. Egy jó épületfotó, sokkal részletesebben, beszédesebben mutatja meg az épületet, ingatlant, olyan információkat közvetít, amelyeket szavakkal nehéz lenne kifejezni. A beszédes kép segít a vevővel bizalmi kapcsolatot kialakítani, választ adhat az esetlegesen felmerülő kérdéseire, segít leküzdeni bizalmatlanságát.


Az épületfényképezés többféle célú lehet, ezért többféleképpen is lehet megközelíteni. Az egész építmény ábrázolása minden esetben a dokumentálást szolgálja. Az esztétikus megjelenítés azonban ki is emelheti ezt a művészi igényesség szintjére. Ugyanez igaz az elsősorban építész szakmai jelentőségű épületrészlet ábrázolásokra is.

épület fotózás

A Foto-Graf Fotográfiai Stúdió magánszemélyek, és vállalatok számára egyaránt segít, hogy ingatlanjaik külső megjelenését a legjobb fotók segítségével mutathassák be az interneten, vagy különböző kiadványokban.


Vállaljuk telephelyek, üzemek, irodák, ingatlanok légi fotókon való megörökítését.

Kérjük, nézzen körül galériánkban, és ha képeink elnyerték a tetszését, egyéni árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 380 48 12-es telefonszámon, vagy írjon az info(kukac)foto-graf(pont)hu e-mail címre!