Esküvő fotózás

Esküvői fotós szolgáltatásaink rugalmasan igazodnak az elképzeléseitekhez. Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy a másfél órás beállított fotózástól akár a több napos, teljes körű esküvő fotózásig a rendelkezésetekre álljunk.

Az elkészült fotókat hordozón (CD, vagy DVD), papírképen, művészi igényű fotóalbum formában is megrendelhetitek. Exkluzív ajánlatunk: csak a pár részére készült bensőséges hangulatú fotókönyv. Nászajándékunk a pár részére: Az általatok kiválasztott legjobb képről, egy 30×40 cm méretű művészi giclée minőségű nagyítást ajándékba adunk!


Az esküvő előtt: Az esküvő, a párkapcsolat, a családi élet mind-mind intim terület, és nem szeretnénk, ha olyan érzésetek lenne, hogy ezt egy idegennel osztjátok meg. Ezért tartjuk fontosnak a személyes találkozást, a kapcsolat kialakítását még az esküvő előtt. Ekkor megbeszélhetjük a részleteket (időbeosztást, helyszíneket, stb.), és segítünk a fotózás helyszíneinek kiválasztásában is. Ha bármilyen különleges kérésetek van, bátran osszátok meg velünk.

Ha megnyertük bizalmatokat, kérlek, nézzetek körül az oldalunkon, és válasszátok ki az összeállított esküvői fotózás csomagjaink közül a számotokra megfelelőt, vagy állítsátok össze saját, egyedi csomagotokat ITT!


Az elkészült fotókat hordozón (CD, vagy DVD), papírképen, művészi igényű fotóalbum formában is megrendelhetitek.

Exkluzív ajánlatunk: csak a pár részére készült bensőséges hangulatú fotókönyv.

fotókönyv részlet

Nászajándékunk a pár részére: Az általatok kiválasztott legjobb képről, egy 30×40 cm méretű művészi giclée minőségű nagyítást ajándékba adunk!


Hívjatok most a +36 70 380 48 12-es telefonszámon, vagy írjatok az info(kukac)foto-graf(pont)hu e-mail címre, hogy évek múltán is örömmel nézhessétek a Nagy Nap képeit


Kapcsolódó oldalak:

Oldalak: 1 2