E-session fotózás

Az e-session fotózás, más néven a jegyben járás fotózása. Általatok kiválasztott, tetszőleges helyszínen 2-3 órás fotózás, az esküvő előtt egy pár héttel, vagy akár hónappal, még a jegyben járás ideje alatt.

e-session fotózás

Az e-session fotózáson kedves, érzelmekkel átszőtt, felszabadult, csak a boldogságot és egymás iránti szerelmeteket megörökítő képsorozat készül Rólatok. A fotózás képeit, akár a meghívón, vagy az esküvő előtti vetítésen is felhasználhatjátok, és az esküvői fotókönyvet, albumot is kezdhetitek ezekkel a képekkel.


Az e-session fotózás abban is segít, hogy megtanuljatok felszabadultak lenni a kamera előtt, belerázódtok a fotózás menetébe, és összhangba kerültök, megismerkedtek a fotóssal, fotózással hogy az esküvőn ez már ne okozzon gondot.

A fotózáskor kényelmes, általatok kedvelt, polgári ruhát viseljetek, ami alkalmazkodik az évszak adottságaihoz és színvilágához.

e-session fotózás

A fotózást ajánlatos a hétvégi esküvők miatt hétköznapra tervezni. Ilyenkor is inkább délutánra, mert ekkor a fények is kedvezőbbek a képekhez, és nem lesz a tűző nap miatt erős szemgödör, áll és orr árnyékok, és ti sem fogtok minden képen hunyorogni.

A hely kiválasztásában célszerű nagy térre tervezni, ahol elegendő árnyékos hely van (fák, nagy falak, épületek) és ha lehet, akkor a háttérnek zöld növényzetet, vagy kőfalat válasszatok. Ha beltéri fotózást is szeretnétek, akkor előnyben részesülnek a jól megvilágítható, vagy sok kinti fénnyel rendelkező, fehér falú helységek.

e-session fotózás

Mindenkinek ajánljuk az e-session fotózást, hogy az esküvő előtti boldog pillanatok is megörökítésre kerüljenek profi képeken, melyeket egy életen át nézegethettek!


Kapcsolódó oldalak: