Fotográfiai szolgáltatásaink

Portréfotózás

A Foto-Graf Fotográfiai és Grafikai Stúdió kortól és nemtől függetlenül várja azokat a jelentkezőket, akik szívesen látnák magukat viszont professzionális minőségű, egyedi hangulatú portréfotókon.

Csapatunk a fotózás minden területén a maximumra törekszik. A fotókat itthon és külföldön is elismert fotóművész készíti. Több évtizedes szakmai tapasztalatunknak és magas felszereltségünknek köszönhetően nálunk nem csak profi -, hanem amatőr modellek is kipróbálhatják magukat.

Portréfotózás: Laura (Foto-Graf Fotográfiai Stúdió)

A fotózáshoz több helyszínt tudunk biztosítani. Lehetőség van:

  • professzionálisan megvilágított műteremben való fotózásra,
  • dolgozhatunk kint a természetben,
  • amennyiben Önnek kényelmesebb, házhoz megyünk,
  • ha kell, egészen extrém helyszíneket is bevállalunk!

Olvass tovább»

Színes évszakok a Dunán – Egyedi, művészi fotónaptár

Legnagyobb hazai folyónk, a Duna ezernyi szépséget kínál a vizet szerető ember számára. Megszámlálhatatlan szépsége közül csak néhány tudunk bemutatni a Színes évszakok a Dunán című művészi fotónaptárunkon. Fotógyűjteményünk hónapokhoz illő legszebb darabjait próbáltuk e naptárhoz összeválogaztni, hogy egész évben kellemes élményt nyújtson a szemlélő számára.

Igényes, egyedi céges ajándékot szeretne? Ez a naptár kiváló reklámfelületet kínál vállalkozásának, melynek segítségével egész évben garantáltan partnere szeme előtt lesz! A naptárat tetszőleges feliratozással, céges logóval látjuk el, az Ön igényeinek, elképzelésének megfelelően.

Ajándékba is szép választás, családtagok, barátok számára. Művészi fotográfiákkal, a Dunáról készült, korábban még nem látott képekkel. A lakás, vagy iroda garantáltan kellemes dísze lesz.

Színes évszakok a Dunán - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúdió)

Olvass tovább»

Évszakok vízei – Egyedi, művészi fotónaptár

Hazai folyóink, tavaink legszebb rezdüléseit gyűjtöttük össze az Évszakok vízei című művészi fotónaptárunk oldalaira. Gyűjteményünk hónaphoz illő, szép darabjait választottuk ki azért, hogy a kalendárium ne csak praktikus legyen, de szép esztétikai élményt is nyújtson egész évben.

Jó választás, ha igényes, egyedi céges ajándékot keres partnerei számára, hiszen ez a naptár kiváló reklámfelületet kínál vállalkozásának, melynek segítségével egész évben garantáltan partnere szeme előtt lesz.

A naptárat tetszőleges feliratozással, céges logóval látjuk el, az Ön igényeinek, elképzelésének megfelelően.

Ajándékba is szép választás, családtagok, barátok számára. Művészi fotográfiákkal, hazai folyóinknál, tavainknál készült, egyedi képekkel. A naptár a lakás, vagy iroda kellemes dísze lesz.

Évszakok vízei - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúidó)

Olvass tovább»

A Duna színtelen szépségei – Egyedi, művészi fotónaptár

Jól ismert folyónk ezernyi arca közül köszön vissza néhány elbűvölően szép részlet a Duna színtelen szépségei című különleges, egyedi, művészi fotónaptárunkon. Gyűjteményünk évszakhoz illő legszebb darabjait igyekeztük e naptárhoz kiválasztani, hogy kalendárium ne csak praktikus legyen, de szép esztétikai élményt is nyújtson egész évben.

Ha igényes, egyedi céges ajándékot szeretne, ez a naptár kiváló reklámfelületet kínál vállalkozásának, melynek segítségével egész évben garantáltan partnere szeme előtt lesz.

A naptárat tetszőleges feliratozással, céges logóval látjuk el, az Ön igényeinek, elképzelésének megfelelően.

Ajándékba is szép választás, családtagok, barátok számára. Művészi fotográfiákkal, a Dunáról készült, korábban még nem látott fekete-fehér képekkel. A lakás, vagy iroda kellemes dísze lehet.

A Duna színtelen szépségei - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúdió)

Olvass tovább»

Fekete-fehér tájvarázs – Egyedi, művészi fotónaptár

Különleges, egyedi, művészi fotónaptár ajánlatunk 2013-ra. A naptár tetszőleges feliratozással és céges logóval rendelhető.

Igényes, és egyedi céges ajándék, kiváló reklámfelület, melynek segítségével egész évben garantáltan partnere szeme előtt lesz.

Ajándékba is szép választás, családtagok, barátok számára. Művészi fotográfiákkal, korábban még nem látott fekete-fehér képekkel gyönyörű tájakról. A lakás, vagy iroda kellemes dísze lehet.

Fekete-fehér tájvarázs - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúdió)

Olvass tovább»

Karácsonyi akció – Egyedi művészi naptárak tavalyi áron!

Közeleg a karácsony, ilyenkor gyakran okoz fejtörést, hogy mivel ajándékozzuk meg kiemelt üzleti partnereinket. Általában az utolsó pillanatokra hagyjuk a döntést, nem gondolva arra, hogy mekkora lehetőségek rejlenek egy jól megválasztott ajándékban.

A Foto-Graf Fotográfiai Stúdió minden szempontból értékes lehetőséget kínál, mely kiváló üzleti befektetés is egyben. A megoldás:

EGYEDI, MŰVÉSZI NAPTÁR VÁLLALKOZÁSOKNAK!

Évszakok vízei - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúidó)

Olvass tovább»

Esküvő fotózás

Szeretnétek, ha az esküvőtöket igazán megkapó, újraélhető hangulatú – minden fontos, meghitt, boldog és felejthetetlen pillanatot rögzítő – fotók örökítenék meg?

Tapasztalt fotósaink arra törekszenek, hogy ez a fontos nap örökre emlékezetes maradhasson a számotokra, a képeken keresztül is.

Olvass tovább»

Rendezvényfotózás

Rendezvényfotózás - Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Rendezvények professzionális megörökítése? A Foto-Graf jó választás!

Fotósaink, az ország egész területén, alkalomhoz illő öltözékben vállalják rendezvények fotózását a vállalati rendezvényektől, a konferenciákon keresztül a több napos eseményekig.

A rendezvények fotózását szükség esetén több fotós kiszállásával biztosítjuk.

Olvass tovább»

Baba- és gyermekfotózás

Baba- és gyermekfotózás - Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Észre se vesszük, és a babánk, aki épp csak megszületett, akinek még csak most adunk nevet, már totyogó gyermek, aztán kamasz és mire észbe kapunk, már a középiskolából ballag.

Szeretnétek profi minőségű fotókon, vagy egy megkapó fotókönyvben megőrizni gyermeketek életének legszebb pillanatait?

Olvass tovább»

Tárgyfotó – termékfotó – reklámfotó

Termék és reklámfotó - Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Jó termékfotó nélkül küzdelem a marketingmunka. Az igazán jó reklámfotó a sikeres vizuális marketing kommunikáció alapja!

Vizuális világban élünk. Termékeink, s marketing üzenetünk a médián keresztül, látványos képi formában kerülnek a fogyasztóhoz a legközelebb.

Olvass tovább»