Esküvő fotózás

Szilvi és Balázs nagy napja

Szilvi és Balázs esküvői fotózásása az augusztusi hőség ellenére könnyed, vidám hangulatban telt. A kedves képekhez hozzájárult az ifjú pár vidámsága és az, hogy a jegyesfotózás során már átestek a “tűzkeresztségen”, vagyis nem az egybekelés napján találkoztak először az esküvőfotóssal.

Szilvi és Balázs esküvő - Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Olvass tovább»

Esküvő fotózás – előfoglalási akció!

Esküvő fotózás - Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Jegyespárok figyelem! Az idei évre tervezitek az esküvőtöket? Érdemes még időben dönteni, hiszen így nem csak a kedvezményes áron tudtok esküvői fotóst találni, de gondosan előkészíthetitek a fotózásokat is. Ha fotósainkat január 31-ig lefoglaljátok, előfogalalási akciónk keretében a kiválasztott esküvői fotózás csomag árából 40% kedvezményt adunk.

Az akció január 31-ig érvényes!

Olvass tovább»

Kreatív esküvő fotózás

Mindenki szeretné, ha az esküvői fotói nem átlagos, amatőr fotók lennének, hanem kreatív, igazán hangulatos, egyedi, profi fotók örökítenék meg a Nagy Nap eseményeit.

Mi, a Foto-Graf Stúdió fotósai, ezt szem előtt tartva váltjuk valóra a terveiteket, elképzeléseiteket!

Ha Ti is igényes, egyedi, kedves hangulatú, vagy kreatív esküvői fotókra vágytok, hozzánk bátran fordulhattok!

Esküvői fotó:Viola és Michal - Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Olvass tovább»

E-session fotózás – Az egyik legjobb dolog az esküvő előtt!

A jegyesfotózás megörökíti Nektek a jegyben járás boldog, felhőtlen időszakát. Az e-session fotózás remek lehetőség arra, hogy egyedi képek készüljenek Rólatok a házasság előtti időből is, és ne csak az esküvői fotók kerüljenek majd a közös albumba.

A jegyesfotózás kötetlen – s ez benne a legnagyszerűbb! Hiszen ott fotózhattok, ahol csak szeretnétek, és olyan fotók készülhetnek, amilyeneket elképzeltek. Válasszatok vadregényes, kalandos helyszínt, vagy a kedvenc helyeteket, ahová a legtöbbször mentetek el közösen! Az első randevú helyszíne milyen volt? Vagy a legkedvesebb helyetek, ahol annyit sétáltatok?

Olvass tovább»

Esküvő fotózás – Irén és Zoltán

Irén és Zoltán Pestszentlőrincen, az Új Tündérkert Nosztalgia Cukrászda és Kávéház gyönyörű parkjában tartották esküvőjüket.

A hajdani Grassalkovich – birtok tölgyes vadaskertjébe vágott utcában mintegy 130 évvel ezelőtt szép villák épültek mindkét oldalon, nyári vagy végleges otthonául szolgálva politikusoknak, tudósoknak, vagyonos üzletembereknek, a település vezetőinek. A villák jelentős részét a területet parcellázó Lónyay Menyhért miniszterelnök építette párizsi tervek alapján.

Az esküvőnek teret adó Új Tündérkert megelőző élete során villa volt lakószobákkal, tágas belső terekkel, hatalmas parkkal. A klasszicista jegyeket magán hordozó épület az 1890-es években épülhetett. Tulajdonosa a XX. század legelején Hoffherr Albert királyi tanácsos, világhírű „kispesti” gyáros volt.

Olvass tovább»

E-session fotózás – Irén és Zoltán

Irén és Zoltán esküvő előtti civil ruhás (E-session) fotózására a nagy nap előtti héten került sor. Nagyon elfoglaltak voltak az esküvő miatt és a fotózást is el kellett napolni a hirtelen rossz idő végett.

A Margitszigeten a pár kerékpérjaik nyergében jelent meg a találkozás helyszínén. Szerencsére aznap tombolt a vénasszonyok nyara és a kései találkozó miatt rendelkezésre álló rövid időben is változatos anyagot sikerült összeállítani.

Olvass tovább»

Esküvő fotózás – Zsuzsanna és Nicholas

Zsuzsanna és Nicholas esküvő fotózására Alsóörsön került sor.  A vendégvárás és a készülődés izgalmainak megörökítését követően a násznép elsétált az alsóörsi Református templomba, ahol az esketést tartották.

A templom meghittséget sugárzó belső tere hangulatos képek elkészítésére adott lehetőséget. A szertartás ugyan ebben a hangulatban zajlott.

Az esketés után Zsuzsa és Nicholas a vendégek gratulációit fogadta, s természetesen nem maradt el a rizs szórás sem. Szerencsére felkészültünk és lencsevégre kaptuk a pillanatot.

Olvass tovább»

Esküvő fotózás – Viola és Michal

Viola és Michal esküvő fotózása a Városligetben kezdődött, amely gyönyörű és változatos környezetet biztosított a fotókhoz. A területet már ismertük, feltérképeztük, hiszen itt történt Violáék e-session fotózása is.

Az e-session (vagy jegyes) fotózás nemcsak más hangulatú képeket adott a párnak, hanem segített abban is, hogy az esküvő fotózás során már ismert terepen mozogjunk, s egymást megszokva fotózzunk. A pár így fesztelenül, sokkal könnyebb hangulatban, ellazulva pózolt fotósaink kamerái előtt. Ez a fesztelenség nagyon szép és egyedi, kreatív esküvői fotókat eredményezett már az első beállított, ún. stage fotóknál is!

 

Olvass tovább»

E-session fotózás – Viola és Michal

Viola és Michal e-session fotózására Budapesten a Városligetben került sor.

A jegyespárral történő rövid ismerkedés után egy kis csónakázással kezdődött a fotózás, a Városligeti tavon. Két csónakkal küzdöttünk meg a képekért: egyikben a fotósok, másikban a pár eveztek. Violára és Michalra jó hatással volt a csónak és a víz, hamar feloldódtak, és ez a képeken is meglátszott. Nagyon jó lett a kedv és remekül összehangolódott a  kis csapat, ami a későbbiekben az esküvő szempontjából nagy előnyt jelent. Ha ott kellett volna – egymásnak ismeretlenül – a kezdeti feszültséget eloszlatni, akkor az valószínűleg nehezen sikerült volna… Így az esküvőn már sokkal könnyebb dolga lesz a párnak is, és a fotósoknak is.

Olvass tovább»

E-session fotózás – Gabi és Gábor

Gabi és Gábor lovas esküvő fotózására készültünk. Az időpont- és helyszínegyeztetés közben felmerült, hogy nagyon jó ötlet, és szép emlék lenne az e-session fotózás is.

Az e-session fotózás a jegyben járás időszakában, a pár egymás iránti szeretetét, szerelmét örökíti meg azokra az időkre, amikor már végleg összekötötték az életüket. Az e-session fotózás az esküvő előtt pár héttel, vagy akár hónappal készül, s a felhőtlen szerelemről, a jegyben járás szépségeiről szól. Ezek a jegyespárnak olyan közös fotói, melyek “polgári” (tehát nem esküvői) ruhában, tetszőleges helyszínen készülnek, és melyek témája – természetesen – a szerelmük és összetartozásuk.

Olvass tovább»