E-session fotózás

E-session fotózás – Az egyik legjobb dolog az esküvő előtt!

A jegyesfotózás megörökíti Nektek a jegyben járás boldog, felhőtlen időszakát. Az e-session fotózás remek lehetőség arra, hogy egyedi képek készüljenek Rólatok a házasság előtti időből is, és ne csak az esküvői fotók kerüljenek majd a közös albumba.

A jegyesfotózás kötetlen – s ez benne a legnagyszerűbb! Hiszen ott fotózhattok, ahol csak szeretnétek, és olyan fotók készülhetnek, amilyeneket elképzeltek. Válasszatok vadregényes, kalandos helyszínt, vagy a kedvenc helyeteket, ahová a legtöbbször mentetek el közösen! Az első randevú helyszíne milyen volt? Vagy a legkedvesebb helyetek, ahol annyit sétáltatok?

Olvass tovább»

E-session fotózás – Irén és Zoltán

Irén és Zoltán esküvő előtti civil ruhás (E-session) fotózására a nagy nap előtti héten került sor. Nagyon elfoglaltak voltak az esküvő miatt és a fotózást is el kellett napolni a hirtelen rossz idő végett.

A Margitszigeten a pár kerékpérjaik nyergében jelent meg a találkozás helyszínén. Szerencsére aznap tombolt a vénasszonyok nyara és a kései találkozó miatt rendelkezésre álló rövid időben is változatos anyagot sikerült összeállítani.

Olvass tovább»

Esküvő fotózás – Viola és Michal

Viola és Michal esküvő fotózása a Városligetben kezdődött, amely gyönyörű és változatos környezetet biztosított a fotókhoz. A területet már ismertük, feltérképeztük, hiszen itt történt Violáék e-session fotózása is.

Az e-session (vagy jegyes) fotózás nemcsak más hangulatú képeket adott a párnak, hanem segített abban is, hogy az esküvő fotózás során már ismert terepen mozogjunk, s egymást megszokva fotózzunk. A pár így fesztelenül, sokkal könnyebb hangulatban, ellazulva pózolt fotósaink kamerái előtt. Ez a fesztelenség nagyon szép és egyedi, kreatív esküvői fotókat eredményezett már az első beállított, ún. stage fotóknál is!

 

Olvass tovább»

E-session fotózás – Viola és Michal

Viola és Michal e-session fotózására Budapesten a Városligetben került sor.

A jegyespárral történő rövid ismerkedés után egy kis csónakázással kezdődött a fotózás, a Városligeti tavon. Két csónakkal küzdöttünk meg a képekért: egyikben a fotósok, másikban a pár eveztek. Violára és Michalra jó hatással volt a csónak és a víz, hamar feloldódtak, és ez a képeken is meglátszott. Nagyon jó lett a kedv és remekül összehangolódott a  kis csapat, ami a későbbiekben az esküvő szempontjából nagy előnyt jelent. Ha ott kellett volna – egymásnak ismeretlenül – a kezdeti feszültséget eloszlatni, akkor az valószínűleg nehezen sikerült volna… Így az esküvőn már sokkal könnyebb dolga lesz a párnak is, és a fotósoknak is.

Olvass tovább»

E-session fotózás – Gabi és Gábor

Gabi és Gábor lovas esküvő fotózására készültünk. Az időpont- és helyszínegyeztetés közben felmerült, hogy nagyon jó ötlet, és szép emlék lenne az e-session fotózás is.

Az e-session fotózás a jegyben járás időszakában, a pár egymás iránti szeretetét, szerelmét örökíti meg azokra az időkre, amikor már végleg összekötötték az életüket. Az e-session fotózás az esküvő előtt pár héttel, vagy akár hónappal készül, s a felhőtlen szerelemről, a jegyben járás szépségeiről szól. Ezek a jegyespárnak olyan közös fotói, melyek “polgári” (tehát nem esküvői) ruhában, tetszőleges helyszínen készülnek, és melyek témája – természetesen – a szerelmük és összetartozásuk.

Olvass tovább»