Portré fotózás

Emőke portfóliója

Emőke januárban meghirdetett Valentin-napi, kedvezményes fotózási ajánlatunkkal élve keresett meg bennünket stúdióban történő portfólió fotózásra.

Előzetesen az alapcsomagunkat választotta, de már a fotózás alatt, ahogy bele-bele nézett a gép LCD kijelzőjén látható eredményekre, érezte, hogy a választott csomag kevés lesz.

Olvass tovább»

Timi és Ádám Valentin-napi fotózása

Timi és Ádám Valentin-napi fotózása Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Timivel és Ádámmal már hetek óta készültünk egy közös fotózásra, amire a napokban kerítettünk sort. A közelgő Valentin-nap adott apropót a fotózásnak, s elegendő erőt a fiatal párnak, hogy a zord idő ellenére is bátran vállalják a kinti fotózást.

Olvass tovább»

Valentin-napi meglepetés

Valentin-napi meglepetés - Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Hamarosan itt a Valentin-nap. Hagyd a giccses és személytelen Valentin-napi ajándékokat, kedveskedj szerelmednek egy igazán személyes meglepetéssel; egy vidám, közös fotósorozattal! A Valentin-nap kettőtökről szól; miért ne szólhatna az ajándékozás is csak Rólatok?

Felejtsétek el a  megszokott képeket, legyen egy profi, kreatív fotósorozatotok!

Olvass tovább»

Anikó fotózása

Anikó egy barátunk ajánlására keresett meg bennünket. Kedvesét kívánja meglepni karácsonyra egy róla készült fotósorozatból összeállított fotókönyvvel.

A már november végén is hidegre fordult időben stúdióban kellett fotózni. Anikó visszafogott, középkorú hölgy, ragaszkodott hozzá, hogy a fotózáson legyen egy nő is jelen. Mi ezt nem szoktuk bánni, a hölgyek szeme olyan hibákat is észre vesz, amiket mi nem feltétlenül.

A kezdeti stúdiólázat hamar sikerült is eloszlatnunk benne. Mikor megmutattuk a gép kijelzőjén a világítás beállítása után az első “éles” képet, önkéntelenül jött a reakciója: “Ez nem is én vagyok!”

Olvass tovább»

Portréfotózás

A Foto-Graf Fotográfiai és Grafikai Stúdió kortól és nemtől függetlenül várja azokat a jelentkezőket, akik szívesen látnák magukat viszont professzionális minőségű, egyedi hangulatú portréfotókon.

Csapatunk a fotózás minden területén a maximumra törekszik. A fotókat itthon és külföldön is elismert fotóművész készíti. Több évtizedes szakmai tapasztalatunknak és magas felszereltségünknek köszönhetően nálunk nem csak profi -, hanem amatőr modellek is kipróbálhatják magukat.

Portréfotózás: Laura (Foto-Graf Fotográfiai Stúdió)

A fotózáshoz több helyszínt tudunk biztosítani. Lehetőség van:

  • professzionálisan megvilágított műteremben való fotózásra,
  • dolgozhatunk kint a természetben,
  • amennyiben Önnek kényelmesebb, házhoz megyünk,
  • ha kell, egészen extrém helyszíneket is bevállalunk!

Olvass tovább»

Mariann portré fotózása

Nagyon izgatott lettem, amikor megbeszéltük telefonon a másnapi fotózást. Semmi ötletem nem volt, hogy mit vegyek fel, mit vigyek magammal… Pontosan azt se tudtam, hogy mi vár rám. Csak elképzelésem volt, hogy mi is fog történni.

Kezdetben feszült voltam, és azt se tudtam, hogy hova álljak, hogyan és merre nézzek. Jó volt, hogy elmondtátok mire figyeljek. Fejtartás, has behúzása, stb. Nagyon pozitív volt, hogy próbáltátok a maximumot kihozni az egészből és odafigyeltetek azokra a dolgokra, amik a „gyengéim”. Tetszettek az ötletek és a különböző helyszínek. A kezdeti feszültség után úgy gondolom, a végére egész jó hangulatba kerültünk.

Mariann - portré fotózás (www.foto-graf.hu)

Olvass tovább»

A fiatalság üdesége – Dóri portré fotója

Dóri bájos fiatalságot és üde tisztaságot sugárzó portréja – a bajai fotózás egyik legjobb képe.

Portré - Dóri (portré fotózás - www.foto-graf.hu)

Dóri és Anna portré fotózása

Pár napja keresett meg Adri, egy évek óta nem látott gyermekkori ismerősöm, azzal a kéréssel, hogy készítsek a lányairól egy-egy portrésorozatot. Izgalommal készültem a találkozásra, hiszen a fotózásra Baján került sor, ahol jómagam is felnőttem. Ismerem a város és környéke minden zegét-zugát, tudtam, hogy számtalan fotózáshoz ideális hely közül választhatunk. Amire viszont én sem számítottam…

Dóri és Anna (Portré fotózás - www.foto-graf.hu)

Olvass tovább»

Stúdiófotózások – 2012. tavasz

Modellek: Deli, Dóri, Violáék és Feri

Fotók: Faragó Ferenc és Vajda János

stúdió fotózás

Olvass tovább»

Modell fotózás: Deli

Modell: Deli

Fotó: Vajda János, Faragó Ferenc

Stúdió fotó: Deli - Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Olvass tovább»