Tájfotózás

Tájképek – nem csak – Karácsonyra

A tájkép – évszaktól függetlenül – hangulatos kiegészítője lehet otthonunknak; felöltözteti, színessé, élettel telivé varázsolja azt. A falainkat díszítő képek biztonságot, kellemes légkört árasztanak. Hogy Ön is részese lehessen mindennek, összegyűjtöttünk egy csokorra valót művészi tájképeinkből. Az elmúlt évek folyamán a természet megannyi csodálatos arcát sikerült lencsevégre kapnunk. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki az Ön ízléséhez, egyéniségéhez legjobban illő képet, képeket! Tájkép albumunk minden darabja egyedi és elegáns.

Csend (Kőszeg-hg, 2002)

Olvass tovább»

Színes évszakok a Dunán – Egyedi, művészi fotónaptár

Legnagyobb hazai folyónk, a Duna ezernyi szépséget kínál a vizet szerető ember számára. Megszámlálhatatlan szépsége közül csak néhány tudunk bemutatni a Színes évszakok a Dunán című művészi fotónaptárunkon. Fotógyűjteményünk hónapokhoz illő legszebb darabjait próbáltuk e naptárhoz összeválogaztni, hogy egész évben kellemes élményt nyújtson a szemlélő számára.

Igényes, egyedi céges ajándékot szeretne? Ez a naptár kiváló reklámfelületet kínál vállalkozásának, melynek segítségével egész évben garantáltan partnere szeme előtt lesz! A naptárat tetszőleges feliratozással, céges logóval látjuk el, az Ön igényeinek, elképzelésének megfelelően.

Ajándékba is szép választás, családtagok, barátok számára. Művészi fotográfiákkal, a Dunáról készült, korábban még nem látott képekkel. A lakás, vagy iroda garantáltan kellemes dísze lesz.

Színes évszakok a Dunán - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúdió)

Olvass tovább»

Évszakok vízei – Egyedi, művészi fotónaptár

Hazai folyóink, tavaink legszebb rezdüléseit gyűjtöttük össze az Évszakok vízei című művészi fotónaptárunk oldalaira. Gyűjteményünk hónaphoz illő, szép darabjait választottuk ki azért, hogy a kalendárium ne csak praktikus legyen, de szép esztétikai élményt is nyújtson egész évben.

Jó választás, ha igényes, egyedi céges ajándékot keres partnerei számára, hiszen ez a naptár kiváló reklámfelületet kínál vállalkozásának, melynek segítségével egész évben garantáltan partnere szeme előtt lesz.

A naptárat tetszőleges feliratozással, céges logóval látjuk el, az Ön igényeinek, elképzelésének megfelelően.

Ajándékba is szép választás, családtagok, barátok számára. Művészi fotográfiákkal, hazai folyóinknál, tavainknál készült, egyedi képekkel. A naptár a lakás, vagy iroda kellemes dísze lesz.

Évszakok vízei - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúidó)

Olvass tovább»

A Duna színtelen szépségei – Egyedi, művészi fotónaptár

Jól ismert folyónk ezernyi arca közül köszön vissza néhány elbűvölően szép részlet a Duna színtelen szépségei című különleges, egyedi, művészi fotónaptárunkon. Gyűjteményünk évszakhoz illő legszebb darabjait igyekeztük e naptárhoz kiválasztani, hogy kalendárium ne csak praktikus legyen, de szép esztétikai élményt is nyújtson egész évben.

Ha igényes, egyedi céges ajándékot szeretne, ez a naptár kiváló reklámfelületet kínál vállalkozásának, melynek segítségével egész évben garantáltan partnere szeme előtt lesz.

A naptárat tetszőleges feliratozással, céges logóval látjuk el, az Ön igényeinek, elképzelésének megfelelően.

Ajándékba is szép választás, családtagok, barátok számára. Művészi fotográfiákkal, a Dunáról készült, korábban még nem látott fekete-fehér képekkel. A lakás, vagy iroda kellemes dísze lehet.

A Duna színtelen szépségei - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúdió)

Olvass tovább»

Fekete-fehér tájvarázs – Egyedi, művészi fotónaptár

Különleges, egyedi, művészi fotónaptár ajánlatunk 2013-ra. A naptár tetszőleges feliratozással és céges logóval rendelhető.

Igényes, és egyedi céges ajándék, kiváló reklámfelület, melynek segítségével egész évben garantáltan partnere szeme előtt lesz.

Ajándékba is szép választás, családtagok, barátok számára. Művészi fotográfiákkal, korábban még nem látott fekete-fehér képekkel gyönyörű tájakról. A lakás, vagy iroda kellemes dísze lehet.

Fekete-fehér tájvarázs - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúdió)

Olvass tovább»

Tél és tavasz fordulóján

Még alszik a Természet. Recsegve nyújtóztatja elgémberedett tagjait a hideg téli álomból éledve. A megolvadt fehér takaró alól még az őszről itt maradt színek kandikálnak elő. A vizek még élettelennek látszó rögök és gyökerek közé csordogálnak. Még csak reményt közvetítenek a közelgő újjáéledésről. Az elszórt madárdal is erről szól. A böjti szelektől tépett fakoronák zúgását épphogy áténeklik.

Tél és tavasz fordulópontja - Foto-Graf Fotográfiai Stúdió

Olvass tovább»

Pacsmagi hangulatok

Közel húsz éve töltöm a nyaraimat, s lehetséges szabadideimet Pacsmagon. Molnár Zolival egy Duna-deltába vezetett madarászúton ismerkedtem meg. Az Ő invitálására jutottam le 1992-ben az általa feltérképezett és azóta kezelt, ma a Raamsari Egyezmény védelme alatt álló területre. Ahogy ismeretségünkből barátság lett, úgy vált Pacsmag is az örök szerelemmé.

Húsz év hosszú idő, és ennyi idővel fiatalabban az ember is másképp viszonyul a körülményekhez. Különösen, ha érdeklődése valamely alkotó tevékenységhez is köthető. A kezdetekben lenyűgözött a tavak madárvilága. Még bírta a derék és a türelem is a lessátrakban kucorgást, az alvásigénytelenség a napkeltét jóval megelőző ébredést.

Olvass tovább»