Kiemelt bejegyzések

Húsvéti képek, poszterek rendelhetők!

A Foto-Graf Stúdió egyedi húsvéti, illetve gyermek poszterei és képei megrendelhetők. A képek nyomdai úton előállított, kiváló minőségben kerülnek szállításra. Húsvétra egyedi üdvözlő lapnak, vagy ajándéknak javasoljuk. A falon a lakás, vagy a gyermekszoba kedves dísze lesz.

Olvass tovább»

Tájképek – nem csak – Karácsonyra

A tájkép – évszaktól függetlenül – hangulatos kiegészítője lehet otthonunknak; felöltözteti, színessé, élettel telivé varázsolja azt. A falainkat díszítő képek biztonságot, kellemes légkört árasztanak. Hogy Ön is részese lehessen mindennek, összegyűjtöttünk egy csokorra valót művészi tájképeinkből. Az elmúlt évek folyamán a természet megannyi csodálatos arcát sikerült lencsevégre kapnunk. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki az Ön ízléséhez, egyéniségéhez legjobban illő képet, képeket! Tájkép albumunk minden darabja egyedi és elegáns.

Csend (Kőszeg-hg, 2002)

Olvass tovább»

Színes évszakok a Dunán – Egyedi, művészi fotónaptár

Legnagyobb hazai folyónk, a Duna ezernyi szépséget kínál a vizet szerető ember számára. Megszámlálhatatlan szépsége közül csak néhány tudunk bemutatni a Színes évszakok a Dunán című művészi fotónaptárunkon. Fotógyűjteményünk hónapokhoz illő legszebb darabjait próbáltuk e naptárhoz összeválogaztni, hogy egész évben kellemes élményt nyújtson a szemlélő számára.

Igényes, egyedi céges ajándékot szeretne? Ez a naptár kiváló reklámfelületet kínál vállalkozásának, melynek segítségével egész évben garantáltan partnere szeme előtt lesz! A naptárat tetszőleges feliratozással, céges logóval látjuk el, az Ön igényeinek, elképzelésének megfelelően.

Ajándékba is szép választás, családtagok, barátok számára. Művészi fotográfiákkal, a Dunáról készült, korábban még nem látott képekkel. A lakás, vagy iroda garantáltan kellemes dísze lesz.

Színes évszakok a Dunán - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúdió)

Olvass tovább»

Évszakok vízei – Egyedi, művészi fotónaptár

Hazai folyóink, tavaink legszebb rezdüléseit gyűjtöttük össze az Évszakok vízei című művészi fotónaptárunk oldalaira. Gyűjteményünk hónaphoz illő, szép darabjait választottuk ki azért, hogy a kalendárium ne csak praktikus legyen, de szép esztétikai élményt is nyújtson egész évben.

Jó választás, ha igényes, egyedi céges ajándékot keres partnerei számára, hiszen ez a naptár kiváló reklámfelületet kínál vállalkozásának, melynek segítségével egész évben garantáltan partnere szeme előtt lesz.

A naptárat tetszőleges feliratozással, céges logóval látjuk el, az Ön igényeinek, elképzelésének megfelelően.

Ajándékba is szép választás, családtagok, barátok számára. Művészi fotográfiákkal, hazai folyóinknál, tavainknál készült, egyedi képekkel. A naptár a lakás, vagy iroda kellemes dísze lesz.

Évszakok vízei - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúidó)

Olvass tovább»

A Duna színtelen szépségei – Egyedi, művészi fotónaptár

Jól ismert folyónk ezernyi arca közül köszön vissza néhány elbűvölően szép részlet a Duna színtelen szépségei című különleges, egyedi, művészi fotónaptárunkon. Gyűjteményünk évszakhoz illő legszebb darabjait igyekeztük e naptárhoz kiválasztani, hogy kalendárium ne csak praktikus legyen, de szép esztétikai élményt is nyújtson egész évben.

Ha igényes, egyedi céges ajándékot szeretne, ez a naptár kiváló reklámfelületet kínál vállalkozásának, melynek segítségével egész évben garantáltan partnere szeme előtt lesz.

A naptárat tetszőleges feliratozással, céges logóval látjuk el, az Ön igényeinek, elképzelésének megfelelően.

Ajándékba is szép választás, családtagok, barátok számára. Művészi fotográfiákkal, a Dunáról készült, korábban még nem látott fekete-fehér képekkel. A lakás, vagy iroda kellemes dísze lehet.

A Duna színtelen szépségei - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúdió)

Olvass tovább»

Fekete-fehér tájvarázs – Egyedi, művészi fotónaptár

Különleges, egyedi, művészi fotónaptár ajánlatunk 2013-ra. A naptár tetszőleges feliratozással és céges logóval rendelhető.

Igényes, és egyedi céges ajándék, kiváló reklámfelület, melynek segítségével egész évben garantáltan partnere szeme előtt lesz.

Ajándékba is szép választás, családtagok, barátok számára. Művészi fotográfiákkal, korábban még nem látott fekete-fehér képekkel gyönyörű tájakról. A lakás, vagy iroda kellemes dísze lehet.

Fekete-fehér tájvarázs - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúdió)

Olvass tovább»

Karácsonyi akció – Egyedi művészi naptárak tavalyi áron!

Közeleg a karácsony, ilyenkor gyakran okoz fejtörést, hogy mivel ajándékozzuk meg kiemelt üzleti partnereinket. Általában az utolsó pillanatokra hagyjuk a döntést, nem gondolva arra, hogy mekkora lehetőségek rejlenek egy jól megválasztott ajándékban.

A Foto-Graf Fotográfiai Stúdió minden szempontból értékes lehetőséget kínál, mely kiváló üzleti befektetés is egyben. A megoldás:

EGYEDI, MŰVÉSZI NAPTÁR VÁLLALKOZÁSOKNAK!

Évszakok vízei - Művészi fotónaptár (Foto-Graf Fotográfiai Stúidó)

Olvass tovább»

E-session fotózás – Az egyik legjobb dolog az esküvő előtt!

A jegyesfotózás megörökíti Nektek a jegyben járás boldog, felhőtlen időszakát. Az e-session fotózás remek lehetőség arra, hogy egyedi képek készüljenek Rólatok a házasság előtti időből is, és ne csak az esküvői fotók kerüljenek majd a közös albumba.

A jegyesfotózás kötetlen – s ez benne a legnagyszerűbb! Hiszen ott fotózhattok, ahol csak szeretnétek, és olyan fotók készülhetnek, amilyeneket elképzeltek. Válasszatok vadregényes, kalandos helyszínt, vagy a kedvenc helyeteket, ahová a legtöbbször mentetek el közösen! Az első randevú helyszíne milyen volt? Vagy a legkedvesebb helyetek, ahol annyit sétáltatok?

Olvass tovább»

Koncert hangulatok

A koncertfotózás a rendezvényfotózás egy különleges ágazata. Talán összehasonlítható a színházi fotózással, mégis külön választanám e kettőt. Különösebben nem is mennék bele, miért, talán elég az, egész más szemlélettel kell hozzá állni, még ha megközelítőleg azonos felszereléssel is. Egy a közös bennük. Azonosulni kell a pódium hangulatával, és ez csak úgy lehetséges, ha értjük, ismerjük és szeretjük azt, ami a színpadon zajlik.

Zene központú vagyok, kicsi gyermekkorom óta meghatározója az életemnek. Talán nem véletlen, hogy fotós próbálkozásaim kezdetén hamar a zenei színpadok elé kerültem. A tabáni és az Ifjúsági park-beli, hetvenes évek eleji bulikban már ott lógtam a Mini, a Syrius és az LGT fellépésein.  Láttam, hallottam és fotóztam a debütáló Dés Lászlót a Marczibányi téren az Interbrass zenekarban Másik László és Berki Tamás társaságában. Az 1983-ban megnyílt Budapest Sportcsarnok számos, számomra jelentős koncertjén fogtam a 400-as telét kedvenceimre. Hja, akkor még könnyű volt, bármit be lehetett vinni a küzdőtérre, 2002-ben már a G2-t sem a Yes koncertjére.

Olvass tovább»

Kiállítás szervezés nem csak profiknak!

Egy jó képnek a falon van igazán helye, sok jó képnek meg egy galériában! 
Az igényes fényképezés nem állhat meg azon a szinten, hogy az elkészült képeket monitoron, interneten, kivetítőkön vagy legjobb esetben, fotókönyvben mutassuk be. A valós cél a falra akasztható kép, akár egyedileg lakásban vagy egyéb helyeken, dekorációként, de sokkal inkább egy kollekcióban bemutatott kiállítás formájában. Manapság egyre több az a fotográfus, aki a megszerzett tapasztalatot és az összegyűjtött képanyagot ebben a formában kívánja a széles publikum elé tárni.

Egy kiállítás létrehozása azonban csak látszatra egyszerű dolog. Még sok éves tapasztalattal rendelkező fotósok is több külső segítség igénybe vételével rugaszkodnak neki tárlataiknak.

Tovább a teljes kiállítás szervezés bejegyzéshez!