Glamour fotózás

Szeretnél te is a párodnak egy magadról készült ízléses, érzéki fotósorozatot ajándékozni?

A glamour fotózás erre a legmegfelelőbb.

Mielőtt eszedbe jutna, hogy „én nem akarok levetkőzni idegenek előtt!”, fontos tisztázni, hogy a glamour fotózás nem egyezik az aktfotózással. Itt a képek attól tesznek igazán kívánatossá és csábítóvá, hogy nem mutatod meg magad teljesen.

Egy napra te is címlap modell lehetsz. A fotózás alatt mindenki arra törekszik, hogy a legjobb formádat hozd, és ezt megfelelően segítsék a kellékek, a sminkes, fodrász, mindenki, aki jelen lesz, és azon fog munkálkodni, hogy vonzó legyél a fotókon.

Sokszor megfordul egy nő fejében, amikor a párja más nőkön legelteti a szemét az újságokban, „hogy ő mitől más, mint én, én nem vagyok elég jó, szép?” De igen! Most megmutathatod Te is, hogy legalább olyan szép vagy!

Itt lehetőséget kapsz, hogy egy napra Te is olyan gyönyörű legyél, és megtudd, hogy igazából milyen eszközök kellenek, hogy szinte akárkiről lehessen címlapfotót készíteni.

Csak egy kis smink, frizura, és a megfelelő fények, ruhák, háttér, és már kész is a gyönyörű erotikus fotósorozat rólad.

glamour fotó

Ez nagyon jó önbizalom növelő is, mert Te is rájössz, hogy milyen szép vagy, és a párodnak is mennyire tetszel.

Hasonlóan igaz ez az erősebb nem tagjaira is! Férfiként ugyanígy elkápráztathatod a párod egy vonzó glamour sorozattal.

Egy ilyen fotósorozat nagyon jó ajándékként szolgálhat a párod részére. Minél erotikusabb, de kevéssé kitárulkozó és sejtelmes képek születnek, annál hatásosabbak lesznek a fotók.


Ha belevágnál, hívj a +36 70 380 48 12-es telefonszámon, vagy írj az info(kukac)foto-graf(pont)hu e-mail címre!

Stúdiónk kiadók, reklámügynökségek számára is vállalja professzionális glamour fotók elkészítését. Műtermi körülmények között, professzionális kamerákkal. Saját modelljeink is rendelkezésre állnak reklám és kiadvány fotókhoz.