Képértékesítés

Egyedi fotók, művészi nyomatok értékesítése – Foto-Graf Fotográfiai Stúdió Online Képügynökség

A Foto-Graf Fotográfiai Stúdió Online Képügynökség folyamatosan bővülő galériájában Vajda János fotóművész és Faragó Ferenc fotográfus képeit kínáljuk – üzleti felhasználásra és magánszemélyeknek egyaránt. Galériáink főképp tájképeket és természetfotókat tartalmaznak, de megtalálhatók az egyedi művészi fotógráfiák, montázsok is.

 

Művészi fotográfiák enteriőrbe, iroda, vagy lakás díszítéséhez

Egy-egy szép fotó a lakás, az iroda dísze, sőt akár az enteriőr meghatározó eleme lehet. Díszítse otthonát, irodáját a legdivatosabb lakásdekorációval, egyedi, műtárgy értékű művészi nyomatokkal, vagy vakrámázott vászonképpel! A festőművészetből átvett keretezési módszernek köszönhetően, a vakrámázott kép több centiméter vastagságúnak látszik, mivel a motívumot a fa keret éleire ráhajtva készül a keretezés.

A különleges eljárással készült nyomatok kiváló minőségűek, szinte élnek. A papírra készült nyomatok várható élettartama több, mint 100 év, a festővászon képeké meghaladja a 200 évet.

Képeink egy része korlátozott darabszámban, egyedi méretben, műtárgy értékű nyomatként kapható, így lesz a lakás, vagy az iroda egyedi dísze.


 

Fotók kiadványokhoz, nyomtatott és elektronikus médiák számára

Kiadóknak magazinokhoz, kiadványokba, nyomtatott és digitális médiákhoz kínálunk professzionális minőségű képeket. Tematikus galériáinkat folyamatosan bővítjük.


 

Fotók üzleti célú felhasználásra

Vállalatoknak, cégeknek üzleti célú felhasználásra, marketing és reklámcélra kínálunk nagy felbontású, kiváló minőségű fotókat különböző témákban, hogy a tervezett megjelenés minősége tökéletes legyen.


 

Rendelje meg bármely kiválasztott képet az Ön felhasználási céljának megfelelő méretben és 10 munkanapon belül a kezében tarthatja – bármilyen céllal is szeretné azt felhasználni!

 

Kérjük, nézzen körül a galériánkban, és válassza ki az ön számára megfelelő képet!