Portfólió fotózás

portfólió

Általában ezzel a gyűjtőszóval foglaljuk össze azokat a képeket, amelyek egy-egy olyan válogatáshoz készülnek, amik segítségével a modell pályán szeretnének érvényesülni. Ugyanakkor elég szép számban fordul elő az is, hogy valaki csupán önmaga, párja, vagy barátai számára kér ilyen jellegű fotókat. A portfóliókban az alább előforduló fotós területek bármelyikében készül képek megtalálhatók.

Ha szeretnél egy igazán jó fotósorozatot, akkor nálunk jó helyen jársz!

Megvalósítjuk az elképzeléseidet, sőt segítünk összeállítani fotósorozatod koncepcióját is, ha tanácstalan vagy. Olyan portfóliót készítünk Rólad, melyben megmutathatod az igazi értékeidet, és minden előnyös oldaladat.

A fotózás stúdióban, illetve külső helyszínen történik a választásodnak, illetve a fotósorozat előzetes koncepciójának megfelelően. A fotózáshoz igény szerint sminkest, és fodrászt is biztosítunk.

portfólió

Általában 3-4 óra időtartamú a közös munka. Ennyi idő alatt még nem fáradsz el, és több beállítást, többféle sorozatot tudunk készíteni. Fontos, hogy nem sietjük el a beállításokat, ha esetleg még tapasztalatlan vagy, akkor segítünk ebben, és abban is, hogy el tudj lazulni fotózás közben. A fotók miatt fontos, hogy az igazi énedet tudd megmutatni, felszabadultan. A végeredmény szempontjából fontos, hogy élvezni tudd, hogy a kamerák előtt lehetsz.

A digitális technikának köszönhetően már a fotózás közben lehetőséged nyílik arra, hogy a fotóssal megnézzétek a képeket. Fontos a képek folyamatos elemzése, hogy kiderüljön, mely beállítások előnyösek a számodra, s ezekre tudjatok a fotózás alatt koncentrálni.

 

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal! Írj info(kukac)foto-graf(pont)hu , vagy hívj a +36 70 380 48 12 –es telefonszámon!


Oldalak: 1 2 3