Portréfotózás

Unod már a telefonoddal készült portrékat magadról, ahol a szemed pirosan világít, és néha a fél fejed is lemarad a képről? Ha szeretnél magadról, családodról, barátaidról igazán jó portrésorozatot, akkor fordulj hozzánk bizalommal!

A portré fotózás lényege bemutatni a személyt, feltárni természetes valójában, megmutatni egyéniségét. A fotózás során arra törekszünk, hogy mindenkinek a karakteréhez megfelelő hátteret, és világítást biztosítsunk. A képek lényege, hogy az alany sajátos karakterét emeljük ki, bemutassuk egyéniségét.

portré fotózás

A portrékép általában az arcra összpontosít, legfeljebb derékig ábrázol. Az egész alakos képeknél már dominál a ruha, a testtartás és az esetleges tevékenység, így ezek már a glamour, vagy egyéb emberábrázoló kategóriákba sorolhatók. Ha csak az arc a fontos, akkor a fotózás alatt közösen alakítunk ki olyan légkört, amely segíti az egymásra hangolódást, s amelyben őszintén fel tudod tárni és az arcodon megmutatni érzelmeidet, gondolataidat. Nyitottabb képeket akkor készítünk, ha számodra az a fontos, hogy a mindennapi, vagy Neked valamelyik kedves környezetedben légy ábrázolva.

portré fotózás

Ezeket a fotózás előtt meg kell beszélni, hogy a fotós tudja, mit szeretne a modell a végén képként a kezében tartani. Fontos a helyszínek (külső, vagy belső tér), illetve a hátterek kiválasztása a fotózáshoz.


Bővebb információért hívd a +36 70 380 48 12-es telefonszámot, vagy írj az info(kukac)foto-graf(pont)hu e-mail címre.

Stúdiónk kiadók, reklámügynökségek, kommunikációs irodák, illetve cégek számára is vállalja professzionális portré fotók elkészítését.

Portré galériánk megtekinthető a linkre kattintva.