Rendezvényfotózás

Rendezvények professzionális megörökítése? A Foto-Graf jó választás!

rendezvény fotózás

Fotósaink, az ország egész területén, alkalomhoz illő öltözékben vállalják rendezvények fotózását a vállalati rendezvényektől, a konferenciákon keresztül a több napos eseményekig.

A rendezvények fotózását szükség esetén több fotós kiszállásával biztosítjuk.

Célunk, hogy a rendezvény hangulatát és fontos pillanatait, a résztvevőket úgy örökítsük meg, hogy a fotók a későbbiekben is mindig élethűen idézzék az eseményt. Fotóinkat nagy felbontású digitális fényképezőgépekkel készítjük, a képek alkalmasak bármilyen professzionális célú felhasználásra (sajtóban, nyomdai kiadványokban való megjelentetésre).

rendezvény fotózás

Az elkészített képek válogatást követően kerülnek kidolgozásra, majd mindegyik képen elvégezzük az utómunkákat (retusálás, élesség, vágás, stb.), s a rendezvény után két munkanappal a kész fotókat DVD-re írva, teljes felbontásban adjuk át megrendelőinknek. Ha már a helyszínen szükséges a digitális állomány átadása, azt is tudjuk biztosítani.


Kiszállás Budapesten ingyenes, Budapesten kívül 60 Ft/km + ÁFA

Ha bővebb információra van szüksége, vagy kérdéseire szeretne választ kapni, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 380 48 12-es telefonszámon, illetve az info(kukac)foto-graf(pont)hu e-mail címen!

Egyéni árajánlatért írjon az info(kukac)foto-graf(pont)hu e-mail címre!

rendezvény fotózás